Kısa Kısa Nba


Önemli transferler olmadıkça NBA hakkında yazılarımızı göremiyorsunuz. Sezon öncesi değerlendirme yazılarımız olacaktır. Neyse uzatmadan bu post altında NBA'de gerçekleşen transferleri ve dedikoduları yazacağım bilgimiz olsun diye.

- Olimpiyatlarda sakatlanan Andrew Bogut'un sakatlığı beklenenden daha hızlı iyleştiği söyleniyor. 2 haftaya kadar hazır duruma gelecekmiş. Daha bu yaz 60 milyon dolar küsür bir kontrata imza attı. Bucks için önemli bir oyuncu.

- Son şampiyon Celtics, 2008 draft seçimi olan Bill Walker ile imzaladı. Danny Ainge kontratı hakkında bilgi vermemiş ama Bill Walker'ın gelecek planları içinde lduğunu söylemiş.

- Spurs daha önce anlaştığını duyurduğu Michael Finley ile resmi imzayı atmış. Takım politikası nedeniyle kontrat detayı açıklanmamış. Geçen sezon 82 maçın hepsinde görev aldı. Tam bir görev adamı. Spurs için güzel hamle.

- Denver, takımın benchten gelerek en çok katkı veren oyuncusu olan JR.Smith'i takımda tutmuş. Resmi imzayı atmış ama kontrat detayları yine açıklanmamış :)

- Sorunlu çocuk Darius Miles tekrardan parkelere döndü. En son Blazers ile 2005-2006 sezonunda 40 maça çıkabilmişti. Dizindeki sakatlığı kariyerindeki en büyük yaralardan biri oldu. Celtics menajeri Danny Ainge oyuncu ile kontrat yaptıklarının basına açıkladı ve yine kontrat hakkında bir detay verilmedi :)

- Bulls ile bir türlü anlaşamayan Ben Gordon Avrupa yolunu tutabilirmiş. Hiç bir takım kendisini takas etmeye yanaşmıyormuş. İstediği uçuk konrattann olabilir. Her yönlüyle tıkandı. Avrupa son seçeneği ama gidebilir bu durumda.

- Bulls, yaz liginde beğendiği Demetris Nichols ile 1 senelik sözleşme imzalamış. Yaz liginde takımın ikinci skoreri olması Bulls'a imza atmasındaki en büyük etkenmiş.

- Blazers'ın 2007 NBA draftı 2. tur 30. sırasından seçtiği Petteri Koponen, İtalya'nın Virtüs Bologna takımı ile 4 senelik sözleşme imzalamış. Bologna, Blazers'a göre daha çok para verdiği için İtalya'yı tercih ettiğini söylemiş.

- New Orleans Hornets hem logo hem de forma değişikliğine gitmiş. Yeni sezonda uğur getimesini dileyelim bari :)

- Heat'in tekrar kontrat yapmadğı free agent Earl Barron Avrupa yolunu tuttu. Bologna ile 1 yıllık kontrata imza atmış. 2 milyon dolara yakın bir para alacağı söyleniyor.

- Sam Cassel'in Denver Nuggets'a imza atabileceği kulislerde konuşuluyor.

- Dorell Wright, Miami Heat'in kendisine sunduğu 2 senelik kontratı kabul etmiş.

- Sixers ile daha yeni kontrata imza atan Jason Smith'in sakatlığının ağır olduğu ve sezonu başlamadan kapattığı gelen haberler arasında.

- Devean George kendini tekrardan Dallas'lı yapan 2 senelik kontrata imza atmış.

- Jamaal Magloire, Miami Heat ile idmanlara çıkmaya başlamış.

Kısa kısa bu haftaki haberleri yazmaya çalıştım. Allah izin verirse haftayada aynı uygulamaya devam edeceğim. Kalın sağlıcakla..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

özledik ya miles'ı :)

lancashire dedi ki...

jason smith büyük kayıp bence.

Adsız dedi ki...

jr. simith'in kalması önemli bir hamle.