Josico Fenerbahçe'de


Josico akşam Villarreal'den Madrid'e geçerek Perşembe Madrid'den İstanbul'a uçarak Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayacakmış. Teknik direktör Manuel Pellegrini'nin Josico'yu bu yıl kadrosunda düşünmediğini kulüp yönetimine iletmesine karşın geçtiğimiz haziran ayında Villarreal, Josico ile sözleşmesini 2 yıl uzatmıştı. Vefa borcu olarak nitelendirdik biz bu sözleşme uzatma olayını. Fenerbahçe'nin Villarreal'i de 33 yaşındaki Josico'yu da ikna ettiği gelen haberler arasında. Aragones bizzat istemiş Josico'yu..

İnsan Villareal'de ala ala bu erifi mi alıyorsunuz diye doğal olarak sitem ediyor. Bu taraftar kombineleri bu transferler için mi alıyor yani? Hani 100 milyon euro bütçe ayrılmıştı transfere. Emre'ye o kadar para saçıldı. Daha 2. maçtan sakatlandı. Elde sadece Güiza var. Kemik kadro korundu dedik ama Deivid gibi önemli bir oyuncu sakatlandı. Bu taraftar kombineleri Selçuk, Josico, Burak, Maldonado için mi alıyor? Çıta yükseltildi ama bu transferlere yansımadı. Ömrü boyunca iyi bir futbolcu olarak anılmamıştır, vasattır ve yedektir. Edmilson, Senna, Ibagaza, Mavuba, Fernandez ve sözleşme yenileyen Cazorla'nın arkasında kesin kalırdı. Bir dönem Simao alınmıştı aynı o işte. Bu sene oynar seneye Ankaragücü'ne yollarlar. 6 Ocak'ta 34'üne giriyor. Jubilesinide burada yapar artık.

Aragones'in Josico hakkında açıklaması: "Senna, Senna diye haberler çıktı. Senna'ya odaklanmıştık. Senna olmadı, Önder'in oradaki oyunundan çok memnunum. Geldiyse veya geliyorsa Josico'nun dörtlü savunmanın önünde bu takıma çok güç katacağını düşünüyorum"

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu ne lan. şaka gibi bir transfer.

Mustafa dedi ki...

@zlatan

bence şaka gibi bir transfer politakası bu..