İbrahim Kutluay İTÜ'de


Bu yazın en büyük transfer dedikodularına karıştı İbrahim Kutluay. Neredeyse bütün takımlara gönderdi basın onu. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın kendisini istediği söylendi. Hatta başkan Yıldırım Demirören İbo'ya açık çek bile sunmuş ama kabul etmemiş dendi. Galatasaray ile olan ilişkisi Beşiktaş'a göre daha yakındı. Tufan'ın sakatlığında Türk statüsünde bulunabilecek en iyi 2 numaradır İbrahim Kutluay. Sonra kulüpler tarafından yalanlandı bu haberler. Beşiktaş'ı bilmemde Galatasaray'ın teklif götürdüğünden eminim.

Ayrıca bu iki takımın yanında Kepez, Antalya BŞB ve Pınar Karşıyaka'da İbo'ya teklif götürdü. Karşıyaka'nın finansal problemleri bu transfere izin vermedi. Antalya ise Kepez bu transferin içinde diye çekildi. Aralarında böyle bir anlaşma varmış. En ciddi teklif Kepez'den geldi ama İbrahim'de bu teklifi reddetti. Yıllık 1 milyon dolar teklif etmiş Kepez, fena para değil.

Şimdi ise İbrahim parayı bir tarafa iterek kadim dostu Harun Erdenay'ı kırmamış ve İtü'ye gelir misin teklifene "evet" cevabı vermiş. Harun, İbo'nun İTÜ'den yıllık 100 milyar alacağını Milliyet'e söylemiş. İTÜ'nün 2. ligde olduğunuda belirtelim bilmeyen arkadaşlar için...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bence tam olarak gerçeği bilmeyenler trilyonları elinin tersi ile itip arkadaşı harun'un yanına gitti sanacaklar ibo'yu. bence bu işte başka bir şeylerde var gibi. bekleyelim, yakında kokusu çıkar.

Ozan Çiftçioğlu dedi ki...

ne baska bisey olucak. itü efes ve ülker kadar büyük bir basketbol kulübüdür