Green ve Smith İmzaladı


Fenerbahçe'nin aylar önce anlaştığı Marques Green ve Devin Smith kendilerini Fenerbahçe'li yapan resmi sözleşmeye imza attılar. Solomon'un boşluğu bakalım bu küçük dev adam doldurabilecek mi göreceğiz. 1.65 boyunda kendisi. Çok hızlı ve iyi şütördür. Şortu ayak bileklerine kadar geliyor, eheh. Asist özelliğide çok iyidir. Saha görüşü mükemmele yakındır. Vidmar ve Preldzic, Green sayesinde kariyerinin en iyi sezonunu yaşarlar :) Fenerbahçe Ülker formasını 2 sene taşayacak..Yinede Solomon'dan iyi bir oyuncu değil. Diğer transfer Devin Smith'i hiç izlemedim ondan hakkında bir şeyler bilmiyorum. İki oyuncunun imza törenindeki açıklamaları;

Marques Green: "Başta başkanımız, yönetim kurulumuz ve camia bizi çok iyi karşıladı. Taraftarın isteklerini biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız." dedi. Green, "boyunun kısa olmasının Euroleague'de bir dezavantaj yaratabilir mi" sorusuna ise "Bu üzerimde bir baskı yaratmayacak. Hatta kimi zaman dezavantaj değil avantaj bile olabilir" diyerek yanıt verdi.

Devin Smith: "Türkiye'de olmaktan mutluyum. Fenerbahçe'ye layık olmaya çalışacağız. Takım arkadaşlarımızla bize destek veren yönetimimize ve camiamıza teşekkür ederim. Her yıl bulunduğum yere deneyimlerimi arttırarak geldim. Euroleague çok iyi bir lig ve yarışma platformu. Fenerbahçe Ülker de en iyilerden bir tanesi. Buraya en iyi şekilde konsantre olacağım ve başarılı olacağım." dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

solomon kadar iyi olmasada green fena oyuncu değildir. tbl için konuşuyorum tabi. euroleague kaldırabilecek bir guard değil bence.