Galatasaray 2-2 Steaua Bükreş


D-Smart sağolsun maçı izleyemedim. Avrupa kanalları taradım ama bu maçı bulamadım. Peder bey Fenerbahçe'li olduğundan internet üzerinde özel araştırmalar yayıp bi sırp kanalının frekansını bulup televizyonda kanalı bulunca bir dondurmayı hakettiğimi söyledi :) Ayağımız uğurlu mu ne geldi tam açtık 5-10 dakika sonra gol geldi. Neyse Galatasaray maçına dönelim..

Steau karşılaşmaya hızlı başlamış ve 12 dakikada 2 gol atıvermiş. İlk gol Aykut'un bariz hatası yüzünden yenilmiş. Eğer Nonda yetişmeseydi Galatasaray'ın işi zor gibiydi. 19. dakikadaki o gol rahat bir nefes aldırdı hem oyunculara hemde taraftara. İlk yarının en kritik anı 38. dakikada Lincoln'un ceza sahası içinde tam topa vururken düşürülmesine hakem devam kararı vermiş. Pozisyonu tam net olarak izlemem lazım. Yorum göndererim o pozisyon ile ilgili..

Galatasaray 2. yarıya hızlı başlamış ve Arda'nın soldan getirdiği topa Nonda kafayı çakmış. Bu dakikadan sonra Galatasaray ataklarını sıklaştırmış ama başka gol olmadı maçta. Bu skor ile Galatasaray turu zora soktu bakalım neler olacak..

Babada maçtaymış. Maç başlamadan önce kadroya bir baktım 6-7 tane defansif oyuncu Hani dedim deplasmanda oynasan neysede kendi evinde bari böyle yapma Skibbe. Barış gibi kampın yıldızı oyuncusu Hasan Şaş için kesiyorsa ayıp ediyor yani. Formayı hakedene vereceksin hoca. Servet ve Emre Aşık stoper oynuyor. Emre Güngör sağ bek Meira'da ön libero. Aslında şyöle bakınca elindeki en iyi kadroyu sürmüş gibi. Baya bi eksiği varmış Galatasaray'ın. Karşılaşmada Ümit Karan, Linderoth, Kewell, Orkun, Aydın, Mehmet Güven, Yaser, Uğur ve Serkan sakatlıkları nedeniyle oynayamadı.

GALATASARAY: Aykut, Emre Güngör (Sabri dk. 67), Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hasan Şaş (Erhan Şentürk dk. 78), Meira, Mehmet Topal (Barış dk. 46), Arda, Lincoln, Nonda
YEDEKLER: De Sanctis, Ayhan, Alparslan, Volkan Yaman

STEAUA BÜKREŞ: Zapata, Goian, Golanski (Neşu dk. 74), Radoi, Petre (Ghionea dk. 61), Moreno, Bernhardt, Toja (Tiago Gomes dk. 82), Nicolita, Marin, Lovin
YEDEKLER: Cernea, Ochiroşii, Neaga, Stancu

1 yorum:

Adsız dedi ki...

o beğenilmeyen sabri sağ bek oynasaydı şu anda durum daha farklı olabilirdi. abi her dediğine harfiyen katılıyorum.