Fenerbahçe-Senna Yakınlaşması #3


Ben bu Türk medyasını bir türlü anlamıyorum. Mahmut Uslu açıklamışta Senna bir iki güne kadar İstanbul'da olacakmışta falanda filanda. Adam çıkıp Villareal'de mutluyum ve kalacam diyor halen ortalığı karıştırıyorlar. 20 milyon euro kulübüne, kendisine yıllık 3.5 milyon euro gibi uçuk rakamlar yazılıyor. Yapmayın etmeyin böyle gazetecilik olmaz olsun. Her zaman dürüst olun doğruyu yazın.

Ayrıca Luis Aragones, Villareal'li yöneticiler ile özel bir görüşme yapmış, vay anam vay. Gündemi nasıl yaratacaklarını ve orada nasıl kalacaklarını iyi biliyorlar. Fanatik, Fotomaç ve Sabah'ı geçtim de Milliyet ile Hürriyet'den böyle haber beklemezdim..

8 yorum:

lancashire dedi ki...

son iki gazetecilik postunda baya bir dolduğun anlaşıldı biladerim

Major dedi ki...

biraz daha özgün yazılar yazarsanız daha iyi olur aynı çok benzer bir yazıyı cagların blogundada okumuştum, hatta resimde aynı. muhtemelen yazan arkadaşta okumuştur, yoksa bu ne tesadüf di mi, birazcık daha özgün olmaya çalışın lütfen..

yazı çok çok benziyor;
http://caglaryildiz.blogspot.com/2008/08/senna-ve-trk-medyas.html

Mustafa dedi ki...

major biladerim açıp çağların bloguna bakacak zamanım bile yok. üst üste birikmişti yazılar. bende lincoln yazısı gibi bu konu hakkındada sitem yazısı yazdım.

resmi buradan aldım: http://www.elpais.com/recorte/20060301elpepidep_4/XLCO/Ies/20060301elpepidep_4.jpg

Adsız dedi ki...

bence aynı konudan çıkılarak yazılmış iki benzer yazı. zaten ikiside sitem dolu epeyce.

Adsız dedi ki...

çağlar bey gelip yazsa daha hoş olurdu bence.

Mustafa dedi ki...

önemli deil ben bizzat çağlar'ı tanıyorum. yazdıklarıma inandığımı düşünüyorum. ayrıca pop tip'de güzel bir genelleme yapmış, saolasın. benim yazmayı unuttuğum şeyi belirtmiş.

Major dedi ki...

bana pek inandirici gelmedi pek onu okumadan yazdigin. hem iki blogdada birbirinizin linki var en azından okurlara farklı birşeyler vermek için bir göz atmalısın bence, okumadıysan...

Mustafa dedi ki...

hocam çağların blogunu takip edenlerin sayısı bizden fazla olduğu için ona rica ettim bizim blogun linkinide koyar mısın diye. saolsun o da beni kırmadı ve koydu.

yarım saat kadar önce girdim ve bloguna baktım gerçekten benzer yazılarmış. bi daha blogları takip etmeden gündemin içinden gazete ile ilgili yazılar yazmayacağım.

uyarın için yeniden saol.