Djibril Cisse Sunderland'de


Sunderland'e bir yıl kiralandığı resmiyet kazandı. Böylece ikinci kez Premier Lig macerasına atılmış oldu. İlk macerası Liverpool ileydi. Aslında fena bir macera değildi ama sonu kötü bitti ne yazık ki. Geçtiğimiz sezon Marsilya ile 47 maçta 21 gol atma başarısı gösterdi. Bu haftaki Tottenham maçında oynaması bekleniyor. Sunderland'in ne kadar yararlı ve doğru transfer yaptığını ileriki zamanlarda göreceğiz. Hele ki en önemli oyuncuları Jones'un yokluğunda.

Cisse'nin açıklaması: "Bir çok iyi oyuncunun bir arada bulunduğu böyle bir takıma transfer olduğum için çok mutluyum. Sunderland'in yapmak başarmak istediği şeyler olduğunu biliyorum. Ben de bu yüzden buraya geldim."

4 yorum:

Sheed dedi ki...

keane garip işler yapıyor.. tamam hastasıyız kendisinin de geçen sezon huzurevine çevirmişti takımı yorke ile, cole ile falan.. ligde bıraktı takımı bi şey diyemeyiz.. bu sene de rehabilitasyon merkezi oldu diouf'undan, cisse'sine, chimbonda'sına kadar.. bu parayla çok daha iyi şeyler yapılabilirdi bence.. neyse bekleyip görelim, anton ferdinand konusu önemli..

Mustafa dedi ki...

harbiden abi ya 35'lik andy cole falan takımdaydı :) bence cisse hoş transfer ya. neyse dediğin gibi bekleyip görelim.

lancashire dedi ki...

gerçi diouf alınmıştı ama cisse alternatifide iyi oldu. ne de olsa premier lig tozu yutmuş bir oyuncu.

Sheed dedi ki...

bence de iyi transfer.. bazı oyuncular için değerinden fazlasını ödemişti keane ama cisse'yi kiralık aldı.. gerets'in kadroda düşünmediği de bilindiğine göre çok fazla para vermemiştir heralde bu transfer için.. forvet kısmında pek sorun yok zaten şu son healy transferiyle de birlikte ama nosworthy falan yeterli olmayabilir gerisi için..