Dimitar Berbatov


Sofya hava alanında Manchester United formasıyla bir taraftara imza verirken fotoğraflanmış. O kadar aradım o fotoğrafı ama bulamadım bir türlü. Haberde The Sun'a ait olunca inanmak zorunda kaldım. Apaçık ortada Manchester'da oynamak istiyor işte, halen ne diye bu adamı burada tutuyorsunuz. Bu dakikadan sonra size vereceği katkı ne olabilir ki? Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin bence. Satın gitsin. Gelen para ile çok istediğiniz Arshavin'i rahat alırsınız. Berbatov'da taraftarların gözünde kahramanken şimdi vatan haini oldu. Görünen o ki Berbatov ayrılığı kafasına koymuş. Boş zamanlarda giydiği o formayı acaba ne zaman yeşil sahalarda giyecek diye ben dahil bir çok kişi merak içinde.


Forması bile hazır. Yakışır!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

benim premier ligteki sempati duyduğum takım hotspur. bu seneye iyi başlayamadık ama toparlayacağızdır. berbatov'u satalım. bu saatten sonra ne gibi bir katkı verebilirki bize.

Adsız dedi ki...

united'da kariyerinin zirvesine ulaşır.

Adsız dedi ki...

bi takımda kahramenken kötü adam olmak kadar kötü bir şey yok.

Sheed dedi ki...

eheh the sun'a mı inandın mustafa.. ama olucak galiba bu transfer, giyecek o formayı kaçarı yok.. gelsin, bekleriz.. smith'in 14 numaralı formasını alacaksa, o ateşi de gösterecek :)