Dexter



Dizi ile e2 sayesinde tanıştım desem yalan olmaz. Kanalları zaplerken yeni bir dizi diye tanıtım yapıyordu. O gün ilk bölümünü kaçırmıştım ve sırf izlemek için gece 03:00'ı beklemiştim ve beklediğime değmişti. Sonra 2. sezonun başladığını öğrendim ve internetten takip etmeye başladım. Ayrıca dizinin Amerika'da bize göre daha erken başladığınıda öğrendim. Prison Break ve 24'den biliyordum ama hani yeni kanal diye şey etmiştim. Torrent sayesinde indirip izliyordum ama arada sınavlar olduğu için 5-6 bölüm kadar kaçırdım. Galiba onların hepside son bölümler idi. Şimdide kota problemine takılınca Cnbc-e'yi beklemekteyim. Michael C.Hall gerçekten muhteşem bir performans gösteriyor.


Şimdi 3. sezon bölümlerinin Amerika'da 28 Eylül tarihinde başlayacağını öğrendim. İnternetten takip edeceğimi pek sanmıyorum. Ondan dolayı benim gibiler biraz dişini sıkıp e2'yi beklesinler. Şubat ya da Mart ayında e2 izleyicisi ile buluşur Dexter. Showtime sağolsun hazırladığı trailer ve posterler hazırlatarak bizi 3. sezona hazırlamaya başladılar. Sağlam bir 3. sezon bizi bekliyor gibi.

3.sezon trailer

2 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

İlk sezonundada ikinci sezonundada aslında çok farklı şeyler izledik. Her iki sezon zaman iki ayrı dizi gibi geldi bana. Üçüncü sezondada sanırım konuyu yine farklı boyuta taşıyacaklar. Ama ne olursa olsu konu hep dönüp dolaşıp Dexter'ın kendisine bağlanıyor. Hele hele 2. sezonun sonunda hiç olmadığı kadar insanlaşmışken gelecek sezonda neler olacak merak ediyorum.

Mustafa dedi ki...

evet abi banada iki farklı sezon gibi geldi. belirtmeyi unutmuşum ama buraya yazıyım. çarşamba günü dexter 2. sezon bölümleri ile cnbc-e de 21:00 da başlıyor :ole: