Temcit Pilavı

Başlığı görüp aşağıda Beşiktaş ile alakalı resim görenler n'oluyoruz falan diyebilir. O yüzden öncelikle temcit pilavının ne olduğunu bilmeyenler şuraya uğrasın, sonra yazıya devam etsin.

Verdiğim linke tıkladıysanız devam edebiliriz. Bir Beşiktaş taraftarı olarak her yaz takımımı büyük bir merakla takip eder, maçlarını olabildiğince izler, açıklamaları okur, takımın durumunu öğrenmeye çalışırım. Ama son birkaç yıldır bu işin de bir zevki kalmadı. Her yıl aynı açıklamaları duyar olduk. Takımın teknik direktöründen tutun, menajerinden, futbolcusuna kadar her yıl her şey aynı. Hep aynı açıklamalar. "Bomba gibi geliyoruz!"

Bu laflar da artık inandırıcılığını kaybeder oldu. Tabi ki bu yıl de bizden bir halt olmaz demelerini beklemiyorum fakat her yıl da bu kadar iddialı konuşmayın kardeşim. En azından elimizden geleni yapacağız, geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışacağız falan deyin de biz de farklı şeyler duyalım. Olmuyor böyle...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Allahına kurban güzel terlikçi dostum. Canım Beşiktaşım keşke geçen sezon sonunda ayrılsaydı bu kirli ligden. Bu yüzden hata BJK yönetiminde. Artık bu ligde oynamamak gerek.Sende sinir hastası olmaman için izleme bu ligi.Ha Beşiktaşlıyız orası ayrı..