Son Transfer

Evet sevgili terlik sever okuyucuları , yeni bir isimle karşı karşıyasınız. Ancak hemen kızmayın "bu ne lan böyle bunlar sürekli adam ekliyor" diye çünkü bu son. Kıvanç'ın teklifi üzerine bende sizlerle birşeyler paylaşmak adına burdayım. Ben kimim olayına geçersek.


Ben Doğuş , Eskişehirde yaşıyorum. 16 yaşındayım. Spor deyince akan sular duruyor benim için; her türlüsünü çok seviyorum. Sadece F1 ve Moto Gp ile pek aram yok.Sempati duyduğum takımlar az değil ama ilk başta Galatasaray ve Lakers geliyor. İkisi benim için birer spor takımından çok fazlası. İkisinin maç kaybettiği günlerde birşeyler eksik oluyor , tabii tam tersi kazanınca da benden mutlusu olmuyor. Şehirimin takımı olduğu için Eskişehirspor'da benim için çok özeldir , elimden geldiğince Eskişehirdeki maçları kaçırmam. Eğer gelmek isteyen olursa maç için buraya , itinayla ağırlarım. İnönü'deki Bank Asya Finalinde de ordayım. Avrupada Bergkamp'dan dolayı Arsenal'li , Bergkamp ve Cruyff'dan dolayıda Hollanda'ya sempati duyarım. Turuncuyu da severim bu arada. Ve tabi her Galatasaray'lı gibi Hagi hastasıyımdır.

Film konusunda diğer arkadaşlarım konusunda hasta değilim. Yakaladım mı giderim. Ama Lakers'lı da olmasının da etkisiyle Jack Nicholson hastalığım vardır. Oynadığı tüm filmleri izlemiş biri olarak en büyük joker Jack babadır diyorum. The Shining'i şiddetle tavsiye ederim bu arada. Sağlam gerilim filmi. Ayrıca Jack Nicholson'un The Bucket List'teki rol arkadaşı Morgan Freeman'i de çok severim. Doğal olarak The Bucket List çok sevdiğim filmler listesinin ilk basamaklarında yer alır.

İnternet ve oyun konusu ise boş zamanımı geçirdiğim anlardır. NbaTr , LakersTr , Roxturk , Batug'da Dodi nikiyle takılmaktayım. Oyun konusunda ise Cm 01-02 efsanesinden beri tam bir menejerlik hastasıyım. Her oyununu oynamış bir menejerlik delisi olarak , hala cm 01/02'nin bende yerinin çok ayrı olduğunu düşünüyorum. Bu kadar yeterli sanırım. Umarım yazılarımla , bu siteye daha fazla girmenizi sağlarım.

0 yorum: