Selam terliksever!

Selam terliksever!
Daha evvelinde bir blog yazarlığı deneyimim olduysa da tek başına zor bu işler, tutunamadık. Ama bu sefer daha güçlü bir ekiple yeniden deneyeceğim. Eğer roxturk.com veya batug.org üyesi değilseniz beni muhtemelen tanımıyorsunuz. Kendimi kısaca tanıtmam gerekirse;

Adım Kıvanç Yanar. Antakya'da ikamet etmekte olup, 91 doğumluyum. Rock müzik dinler, internette olduğum zamanın büyük kısmını roxturk.com ve batug.org'da geçiririm. İnternet'ten bol bol dizi-film-oyun üçlüsü indirir, izler/oynarım. İlk aşamada beni kısaca böyle tanımanız sizler için daha iyi olacaktır :) Gelelim blog'daki işlevime: Genelde beni bu blogda teknoloji, video oyunları, tv-sinema, basketbol içerikli yazıların altındaki imza ile göreceksiniz. En azından öyle umuyorum. İlk aşamada anlatacak pek bir şey de aklıma gelmiyor açıkçası. Yıllardır beceremem de kendimi tanıtma işini. Zamanla zaten blogu takip ettikçe tanıyacağınızı umuyorum. Blog’un uzuuun yıllar boyu devam etmesi dileğiyle. (lebron jones)
--------------------------------------------
Selam Parmak Aracılar!
Her zaman düşünmüşümdür össden sonra blog açmayı fakat öss bitince blog açmak önümde dağa tırmanmak gibi bir işe dönüp çok zahmetli gelince 2. yazımda daha bırakmıştım yazmayı.Şimdi hem sevdiğim arkadaşlarımla hemde daha geniş bir konu yelpazesinde birlikteyiz.Kendime gelecek olursak ben Anıl,90 doğumluyum.Rock müzik dinler,bol bol gülme ifadesi atarım.Şu an için Eskişehirde otursamda geleceğin ne getireceği belli olmaz.Her gün aceto ve batug.com da takılırım.Neyse çok uzatmaya gerek yok işte ben daha çok sporun her dalı ve magazin kısmıyla ilgilenmeyi düşünüyorum.Yazılarımızda eksik falan görürseniz değerli yorumlarınızla bizi uyarmayı ihmal etmeyin.Blogumuzun nesilden nesile aktarılıp destana dönüşmesi dileğiyle. (green)
--------------------------------------------
Merhaba terlikseverler ahalisi!
Evet bugün itibariyle artık bende nacizane yazılarımla burda olucam. Adım Murat, 19 yaşındayım, İzmirde oturmaktayım. Genelde evde internet başında vakit geçiren biriyim elimden geldiğince her türlü sporu izlerim takip ederim özellikle takip ettiğim spor dalları ise: Basketbol, Futbol, Tenis ve Boks'tur. Hobi olarakta Basket oynamayı ve müzik dinlemeyi severim genelde tercihim rap'tir ama kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim. Koyu bir Houston taraftarıyım bir o kadarda Galatasaraylıyım baskette ve futbolda. Fotbolda takip edip ilgi duyduğum iki avrupa takımı vardır Liverpool ve Atletico Madrid. Dedim ya genelde internette zaman geçiren birisiyim genelde yazdığım forumlar Roxturk, Lakerstr, Batug'tur. Blog olarak düzenli takip ettiğim 5-6 blog var ama hiç yazar olmadım bu ilk yani anlıcağınız. Film izlemeyi hobilerim arasına yazmadım çünkü film izlemek bende hobi değil hastalıktır. Elimden geldiğince çok film izlemeye çalışırım ve sağlam bir arşive sahibim. Sinema dünyasından Tarantino'ya ve Al Pacino'ya taparım. Jack Nicholson, Vin Diesel, Adam Sandler, Will Smith gibi isimlerde favorilerim arasındadır. Genelde aksiyon, korku ve gerilim türünde filmler izlerim. Son olarakta burda uzun soluklu olmak dileğiyle deyip yazımı bitiriyorum. (Lord-1)
--------------------------------------------
İş güç derdinden bi blogda yazarlık yapmayalı çok uzun süre oldu. Kendime özel bir blog vardı geçen sene onuda dersler yüzünden kapattım. Şimdi Kıvanç gelip yazar mısın diyince kıramadım ve işte geldim buradayım. Neyse birazcık kendi mi tanıtıyım; Adım Mustafa, 16 ya da 17 yaşındayım tam hatırlamıyorum. Mersin'de ikamet etmekteyim, Mersin ile ilgili sorularınız olursa çekinmeden e-maile mesaj atabilirsiniz neyse konu kopmadan devam edeyim. Genellikle bilgisayar başında zaman öldürürüm, çok nadiren tatile çıktığım olur yaz ayları. Mersin'de oturuyorum ama bu sene ne havuz ne de deniz yüzü gördüm, evet doğru duydunuz. Çoğu spor dalını takip etmeye çalışırım. Basketbol, Futbol, Tenis, Boks, Formula 1, MotoGp vs vs.. Hobi olarak müzik dinlemeyi, basketbol oynamayı ve football manager tarzı oyunları oynamayı severim. Koyu bi Lakers taraftarıyım, hem futbol hem de basketbolda ölümüne Beşiktaşlıyım. Futbolda lig ayırmadan her türlü Avrupa ve Güney Amerika liglerini takip etmeye çalışırım. Avrupa'da ManU'yu tutarım. Ferguson, Ronaldo, Contana, Beckham'lar ile büyüdük biz, bi ara Liverpool sempatim vardı o da bize 8 tane atınca herşeyiyle hayatımdan silindi. İnternette zaman öldürdüğümden ekipteki 3 arkadaş gibi benim yazdığım forumlarda var bunlar Batug ve Lakerstr. NbaTr'da yazdığım dönemler vardı ama orayada artık sık yazmıorum birazcık ara verdim. Roxturk'e de girmeyeli baya zaman oldu, aklıma geldi şimdi birazdan orayı okurum bi sürrü topic beni bekliyor. Benim için film ve dizi diyince akan sular durur. Elimden geldiğince film izlerim, dizileri takip ederim. Diziler genellikle Lost, Prison Break, Dexter gibi Amerika'da yayınlanan diziler. Bizim burada Cnbc-e ve E2'de yayınlanıyo ama orada sezon finali verildikten sonra. Sağlam bi film arşivim vardır, elimden geldiğince film almaya çalışırım, indiremiyorum çünkü kotalı internet tarifesi kullanıyorum. Ayda ancak 1 sefer indiriyorum zaten genelliklede kotayı aşıyorum. Genellikle korku, macera, aksiyon türü şeyler izlerim. Aşk filmi izlemem diyordum ama bana bir arkadaş The Notebook filmini izlettirdi ve artık aşk filmleride favorilerim arasına girdi, izlemenizi tavsiye ederim. İnşallah elimden geldiğince burada yazacağımı umuyorum. Herkese tekrardan selamlar..(şah ve mat)

0 yorum: