Merhaba Terliksever Ahalisi

Evet bugün itibariyle artık bende nacizane yazılarımla burda olucam. Adım Murat, 19 yaşındayım, İzmirde oturmaktayım. Genelde evde internet başında vakit geçiren biriyim elimden geldiğince her türlü sporu izlerim takip ederim özellikle takip ettiğim spor dalları ise: Basketbol, Futbol, Tenis ve Boks'tur.
Hobi olarakta Basket oynamayı ve müzik dinlemeyi severim genelde tercihim rap'tir ama kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim. Koyu bir Houston taraftarıyım bir o kadarda Galatasaraylıyım baskette ve futbolda. Fotbolda takip edip ilgi duyduğum iki avrupa takımı vardır Liverpool ve Atletico Madrid. Dedim ya genelde internette zaman geçiren birisiyim genelde yazdığım forumlar Roxturk, Lakerstr, Batug'tur. Blog olarak düzenli takip ettiğim 5-6 blog var ama hiç yazar olmadım bu ilk yani anlıcağınız.
Film izlemeyi hobilerim arasına yazmadım çünkü film izlemek bende hobi değil hastalıktır. Elimden geldiğince çok film izlemeye çalışırım ve sağlam bir arşive sahibim. Sinema dünyasından Tarantino'ya ve Al Pacino'ya taparım. Jack Nicholson, Vin Diesel, Adam Sandler, Will Smith gibi isimlerde favorilerim arasındadır. Genelde aksiyon, korku ve gerilim türünde filmler izlerim.

Son olarakta burda uzun soluklu olmak dileğiyle deyip yazımı bitiriyorum.

0 yorum: