Herkese Merhabalar

İş güç derdinden bi blogda yazarlık yapmayalı çok uzun süre oldu. Kendime özel bir blog vardı geçen sene onuda dersler yüzünden kapattım. Şimdi Kıvanç gelip yazar mısın diyince kıramadım ve işte geldim buradayım. Neyse birazcık kendi mi tanıtıyım;

Adım Mustafa, 16 ya da 17 yaşındayım tam hatırlamıyorum. Mersin'de ikamet etmekteyim, Mersin ile ilgili sorularınız olursa çekinmeden e-maile mesaj atabilirsiniz neyse konu kopmadan devam edeyim. Genellikle bilgisayar başında zaman öldürürüm, çok nadiren tatile çıktığım olur yaz ayları. Mersin'de oturuyorum ama bu sene ne havuz ne de deniz yüzü gördüm, evet doğru duydunuz. Çoğu spor dalını takip etmeye çalışırım. Basketbol, Futbol, Tenis, Boks, Formula 1, MotoGp vs vs..
Hobi olarak müzik dinlemeyi, basketbol oynamayı ve football manager tarzı oyunları oynamayı severim. Koyu bi Lakers taraftarıyım, hem futbol hem de basketbolda ölümüne Beşiktaşlıyım. Futbolda lig ayırmadan her türlü Avrupa ve Güney Amerika liglerini takip etmeye çalışırım. Avrupa'da ManU'yu tutarım. Ferguson, Ronaldo, Cantona, Beckham'lar ile büyüdük biz, bi ara Liverpool sempatim vardı o da bize 8 tane atınca herşeyiyle hayatımdan silindi. İnternette zaman öldürdüğümden ekipteki 3 arkadaş gibi benim yazdığım forumlarda var bunlar Batug ve Lakerstr. NbaTr'da yazdığım dönemler vardı ama orayada artık sık yazmıorum birazcık ara verdim. Roxturk'e de girmeyeli baya zaman oldu, aklıma geldi şimdi birazdan orayı okurum bi sürrü topic beni bekliyor.
Benim için film ve dizi diyince akan sular durur. Elimden geldiğince film izlerim, dizileri takip ederim. Diziler genellikle Lost, Prison Break, Dexter gibi Amerika'da yayınlanan diziler. Bizim burada Cnbc-e ve E2'de yayınlanıyo ama orada sezon finali verildikten sonra. Sağlam bi film arşivim vardır, elimden geldiğince film almaya çalışırım, indiremiyorum çünkü kotalı internet tarifesi kullanıyorum. Ayda ancak 1 sefer indiriyorum zaten genelliklede kotayı aşıyorum. Genellikle korku, macera, aksiyon türü şeyler izlerim. Aşk filmi izlemem diyordum ama bana bir arkadaş The Notebook filmini izlettirdi ve artık aşk filmleride favorilerim arasına girdi, izlemenizi tavsiye ederim.

İnşallah elimden geldiğince burada yazacağımı umuyorum. Herkese tekrardan selamlar..

0 yorum: