Hadise Eurovizyon'a Talip

Ne zamandır söylenir dururum(Atina'daki Eurovision dan beri sanırım)Bizi en iyi temsil edicek 2 insandan biri Hadise'dir diye.Beklediğim şey oldu ve bugünkü Sayısal Loto çekiminde teklif gelirse seve seve katılırım dedi.Bu söylemin Trt kanallarından birinde özellikle canlı yayında söylemesi bence bu yıl ki katılma şansını kat ve kat arttırdı.Şöyle ki zaten baltık ülkelerindeki puanlar aslanın ağzında ancak Tarkan'la toplarız biz eski Sovyet Bloğundan oy.Ancak gurbetçilerimiz Hadise'yi tanıdıkları ve bildikleri için bu yıl 12 alamadığımız Almanya-Belçika-Hollanda-İsviçre-Fransa'dan 12 şer puan alıp en azından ilk 4'e girmeyi garantileyebiliriz.Dil olarakta İngilizce olmalı tabi.
Neyse sırf güzelliğine bile bakılsa oy atılabilecek biri Hadise aslında.Stir me up şarkısı çıktığında 90 dakika aralıksız klibini izlemiştimde Hadise manyağı olmuştum en son hatta cüzdanımda o zamanlar fotorafını bile taşırdım.Hadise sunuculuk yaptığı için o kötü popstar yarışmasını bile izlemiştim vakti zamanında.Bugün onu televizyonda görünce eski sevgilimi görmüş gibi oldum,sonra amaaan dedim zaten o kadarda güzel değilmiş diyip değiştirdim kanalı.E bu eurovision işini nerden öğrendiğime gelince tüm bu ona bakmam,kanalı değiştirmen arasında geçen sürede anlattı kendileri.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

babacım reel de biseye benzemiyo be

Adsız dedi ki...

Eurovision'a İngilizce şarkıyla katılmamızı tasvip etmiyorum doğrusu. Çünkü oradaki amaç bence kendi kültürümüzü tanıtmak. Avrupa vizyonunda kendimizi güzel Türkçemizle tanıtmayacaksak tanıtmayalım daha iyi.