Eto'o İstanbul'da

Evet doğru bir haber olmadığını bende biliyorum fakat son günlerde gazetelerin yaptıkları yüzünden böyle bir yola başvurdum.Tamam yalan haber yapılabilir fakat bu işinde suyu çıkarılmaz.Şöyle bir bakıyorum getirdikleri yabancılara akıl alır gibi değil.Çoğu da Fenerbahçe'ye geliyor.Örneğin Senna,adam yaşlı falan ama seneye şampiyonluk hedefleye Villareal'in en önemli silahlarından biri,üstelik Avrupa Şampiyonası'nın da yıldızlarından eh hal böyle oluncada transfer imkansız oluyor işte.Ama bunu bizim medya'ya anlatamazsın ki.Önemli olan okunabilir keyifli bir gazete yaratmak yerine yalan haberlerle satış payını arttırmak.Halbuki yalan haberler yerine iyi gazetecilerde şöyle güzel okunabilir bir gazete yapsalar ve olandan 50-100 kuruş fazlaya satsalar,araya da abartmamak üzere 1-2 balon transfer haberi yapsalar... Ama yok suç onlarda değil bizde bence biz bu gazeteleri almaya ya da internetten okumaya devam ettikçe bu tip "Kaka gelirim dedi" "Nesta Kartal'a göz kırptı" "Baptista Galatasaray'da" gibi haberlerinde sonunun geleceği yok.Gazeteyi yaratandan önce onu okuyanın zihniyetinin değişmesi gerek bence.

1 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Şu gazeteleri görünce 2000lerin başı aklıma geliyor. Fenerbahçe'nin Denizli'yi takımın başına getirdiği ve Zola'yı almak için didindiği dönemlerdi.

O günlerde bir Fanatik ilk sayfasını hala unutamam. Habere göre Fenerbahçe Zola, Di Matteo ve Poyet'i transfer ettiydi.

Bir diğer unutulmaz Fanatik mevzusu ile ondan sonraki senelerde Galatarasay'ın transfer listesi yazıp Shevchenko, Raul ve Totti'yi o listeye koymalarıydı.

Cidden mizah tadında bir spor basınımız var