Bu kadar iyi(mi?)

Efendim bildiğiniz üzere havalar sıcak ve benim gibi iş güç sahibi olmayanlar içinde bu sıcaklar sıkıcıdır. Bundan dolayı bende kafama takılan bu filmin hakkında bir ön yazı yazayım dedim. Şimdi film çekildikten sonra izleyen insanlar yeni joker Heath Ledger'ın oyunculuğunu baya övdüler bunun yanı sıra kadroda baya kaliteli bir kadro bunlar birleştiğinde ortaya doğal olarak iyi bir film çıkar bunu yadırgamıyoruz. Bunun üzerine birde oyunculuğu övülen yeni joker vefat edince film iyice ön plana fırladı ki buda normal. Benim takıldığım konu ise aşağıdaki resim.
Bu film 20'yi aşkın ülkede gösterime girdi ve görüldüğü üzere 100 bini aşkın insan oy vermiş imdb'de. Ayrıca bu filmin bir dezavantajı var bana göre oda çizgi roman uyarlaması yani herkese hitap edicek bir film değil ha ben çok severim o ayrı. Ama buna rağmen film ilk sırada. Tabi abi çok mu önemli bu sitede birinci olması diyebilirsiniz. Değil tabi muhtemelen birinci sırada kalıcıda olmaz ama listeye bakarsanız ordaki filmlerin hepsi birer başyapıt diyebiliriz. Durum bu olunca insan ister istemez soruyo bu film harbiden bu kadar iyi mi? Diye ve meraklanıyo. Cuma günü filmi izledikten sonra da film hakkında ayrıca bir yazı yazıcam onuda şimdiden haber edeyim.

2 yorum:

lebron jones dedi ki...

film 25'inde TR'de gösterimde ama bize çoktan ulaştı. sinemadan önce görmek isteyen varsa yanıma yanaşsın :) ben sinemadan kamera çekimlerini sevmem o ayrı. yine de indirmiş bulundum. sinemada izlemeyi planlıyorum. benden de bi yazı gelebilir bu arada :)

CaRtMaNtR dedi ki...

Zamanla birinciliken iner muhtemelen. Ama anlatılanlar doğruysa uzun süre ilk beşte yer alır.