Avrupa Boş Durmuyor

Avrupa'da bu yazın modası Nba'in "mid level'lik" oyuncularını almak. Yani Nba'in orta seviye oyuncularını ve biraz alt kesimi. Nachbar'dı , Garbajosa'ydı , Delonte West (daha durumu kesin değil.) Childress'i bunların dışında tutuyorum. Kendisi Nba'in gelecek vadeden oyuncularından biriydi. Nba'e mutlaka geri dönecektir ancak şuan Olympiakos formasıyla ter dökecek. Bir sürüde yeni teklif alan oyuncu var , ancak gitmeye en yakın isim J-Will. Willie Bynum'u Detroit'e kaptırdıktan sonra 1 numaradaki boşluğu Jason Williams'la doldurmak istiyor Maccabi Tel Aviv. Biedrins'e Dinamo Moskova'dan teklif var , yıllık 10 milyon $ civarı hayvani bir paraya. Dan Dickau Unics Kazan görüşmeleri hala sürmekte. Eski Raptorslu Pape Sow Armeni Jeans Milano'yla imza aşamasında falan.

Bu senenin Nba'den en çok oyuncu alma çabası olan takımının koçu , bizimde çok yakından tanıdığımız David Blatt bu konuda "Avrupa'da bu yılın modası Nba'den oyuncu almak , orda free agent kuralı ve cap sorunu olduğundan dolayı işimiz daha kolay oluyor.Hazır konu basketbolken;

Nba Dedikoduları
- İki takım Josh Smith'le ilgileniyormuş. Sign and trade olayı gündemde.
-Oklohoma City , Boston'ın hoplak zıplak forveti Tony Allen'la ilgileniyormuş. Ayrıca Presti'nin Jr. Smith , Kareem Rush ve Dorell Wright'la da ilgileniyormuş.
-Ayrıca Boozer Miami'ye takası hakkında "Zaten off seasonda Miami'de yaşıyorum , onlarında 4 numarada açıkları var. E bide Micky Arison'la (Heat'in sahibi) çok iyi arkadaşım, neden olmasın" tarzında birşeyler yumurtlamış.
-Celtics iki senedir diz sakatlığı yüzünden oynayamayan Miles'la ilgileniyormuş.
-Cavs Devin Brown'dan sonra Dwyane Jones'u da kaybetmiş. Ancak kendileri George'yle ilgileniyormuş.

0 yorum: